AMB ROVELL D’OU LA VERBENA ARRIBA QUAN VOL…. !!!

Espectacle musical – teatral – ballable , un poti – poti de cançons tradicionals, populars versionades a ritmes actuals, versions de temes coneguts, danses i balls de tot tipus actuals i tradicionals, cançons i músiques ballables, tot pensat perquè tothom hi participi activament, que sigui el públic el protagonista de l’espectacle, amenitzat per les canonades del canó de confetti o d’escuma de colors, pels efectes d’il·luminació, i un bon equip de so, un espectacle de 2h. Aproximadament, on no hi ha temps per pensar, tot a un ritme trepidant i canyero, on a la gent es convida a participar activament, cantant, ballant, dansant, participant en totes les accions que es van provocant, per acabar amb un gran fi de festa, gatzara, colors,….. confetti….

COMPOSICIÓ DE L’ESPECTACLE

Especial: La formació del grup és de SEXTET , Bateria i veus, Baix elèctric, Guitarra elèctrica, 2 Pianos-Teclat, Veu Solista– animador i Showman, i QUATRE animadores de pista que ballen i realitzen diferents accions per provocar la participació del public, amb un equip de só 12.000 w. I si escau per l’horari, un equip de Llum professional de 60.000 w. ( i decoració del lloc de l’espectacle garlandes, fanalets , estil verbena….)

Aquest, espectacle vol reviure les revetlles de tota la vida, és per això que hem fet un petit estudi, cercant els orígens de les revetlles (verbenas) i hem confeccionat un espectacle on es vol reviure aquest sentiment, aquesta essència tant nostre i festiva tot amenitzat amb músiques de tot tipus, i balls tradicionals (ball del fanalet , ball de les cadires , ball de l’escombra,….) i balls i actuals i amb una posada en escena ajustada a l’ambient de la festa, amb efectes d’il·luminació i un bon equip de so.

Es un espectacle on no tens temps a pensar, tan sols cal deixar-te portar, per la ballaruga, i totes les accions que s’aniran realitzant durant la duració d’aquesta revetlla, un espectacle de participació total, on tot el públic és el protagonista.

PACK ESPECIAL REVETLLA DE SANT JOAN

                        

REVETLLA (Públic familiar)

Animació i ball infantil amb danses, balls de tot tipus, jocs, contes, cançons per gesticular, cantar, escoltar, i moltes sorpreses sempre amb la participació de tothom.

Aquests espectacles es poden fer, als carrers, plaçes, pavellons, teatres, envelats, etc…

                                        

Disco mòbil (Públic jove/adult)

Música variada i actual per amenitzar les festes…..

 

8000W de só + pont de llum de 8000W

CONCERT-FESTIVAL

 

Concert i ballarugues roqueres i de pop,  per els mes  menuts i públic en  general

Tot pensat especialment per aquest dia tan festiu amb la participació de tots, però sempre tenim de protagonistes als nens,nenes i públic familiar

tot tipus de balls, danses, a ritme de rock and roll i també de altres estils musicals, amb molta marxeta, per fer moure tot el esquelet

amb Cançons per gesticular, cantar i escoltar.                                                                  

 

Balla,canta,salta,gesticula sense parar..

amb un xic Rock and Roll & Pop

 

4000 W equip de so. i llums si s’escau…