El grup d’espectacles musicals per a nens i joves i FAMILIAR va néixer l’any 1977. Des de llavors ençà ha actuat per tots els Països Catalans, incloent-hi el principat, les illes Balears (Mallorca, Menorca e Eivissa), el País Valencià (València, Castelló, Alacant Chester) i el Principat d’Andorra(Andorra la vella, Les Escaldes, Encamp, Pas de la casa, Sant Julià de Lòria, Canillo, Ordino,Llors etc..)

Pel que fa a l’Estat Espanyol ha actuat a Aragó (Saragossa, Osca, Terol) a Logroño i altres pobles de La Rioja, a SòriaTorrelodones, Madrid capital i fins i tot a Santiago de Compostela on va intervenir en set programes per a la TELEVISIÓ AUTONÒMICA DE GALÍCIA.

Ha actuat en el programa infantil “Chulapi” de la TELEVISIÓ ESPANYOLA TVE-2. També ha estat en terres francesesLa vielle de Vauvert, Nimes, Carcassona, Montpeller i Perpinyà.

Ha gravat 18 capítols de la seva sèrie televisiva LES GOLFES de CAN ROVELL als estudis de la Radio i Televisió PENEDÈS, i la XARXA del televisions locals de Catalunya.

El grup ha gravat i editat DOTZE discs: LA VACA PACA /JEPET JEPET/ EL CARGOLET ESTEVET, PER NADAL CADA OVELLA AL SEU CORRAL/ COMENÇA EL SHOW / APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS i APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS-2 / NO N’HI HA PROU videoclip inclòs, VILLANCICOS I VILLANCETS / LA REVETLLA ARRIBA QUAN VOL videoclip inclòs  / VIURE un NADAL en CENTRE VILA / Un XIC de ROCK últim disc i videoclip inclòs.