• Espectacles infantils
  • Espectacles infantils
  • Animació infantil
  • Animació infantil
  • Animació infantil
  • Animació infantil

ESPECTACLES INFANTILS ROVELL D’OU

Amb Rovell d’Ou la festa està assegurada, portem més de 20 anys d’experiència en la realització d’espectacles infantils de tots tipus. Disposem de tot tipus d’activitats per la realització d’espectacles d’animació infantil, i també tenim experiència en la realització d’espectacles per joves i adults, revetlles, disco mòbil, festes d’aniversari, podeu demanar el vostre pressupost a mida.

Espectacles infantils, festes d’animació infantil, parcs infantils, inflables, festes de l’escuma, espectacles de carrer, teatre itinerant, tot un conjunt de propostes ideals per qualsevol tipus de festa popular, festa major, revetlles etc..

Disposem de tot tipus de formació per la realització d’espectacles infantils ajustats al pressupost de què es disposi, oferint tots tipus de possibilitat a l’hora de proporcionar un espectacle de qualitat i participatiu, ajustat a les necessitats de cada client.

No ho dubtis i contacta amb nosaltres si vols aclarir dubtes o tens una necessitat específica que no has pogut trobar a la nostra pàgina, posarem la nostra experiència per tal que tinguis l’espectacle que desitgis.

Als nostres espectacles no tindràs temps de pensar, només hauràs de deixar-te portar per la ballaruga i totes les accions que es faran durant la duració de la festa o l’espectacle que hagis escollit, els nostres espectacles infantils, espectacles d’animació infantil o espectacles dirigits a joves i adults es basen en una participació total, on el públic és el protagonista.

ABRACADABRA

Aquest espectacle infantil explica una mica el que significa la paraula ABRACADABRA una paraula cabalística a la qual s’atribueixen propietats màgiques, que els il·lusionistes i mags feien i fan servir per dir a tots que alguna cosa està a punt d’aparèixer del no-res… els bruixots, mags sobretot els dels contes, la feien servir per fer conjures màgiques, per això hem creat un nou espectacle per poder jugar i fer passar una bona estona a tots els nens i nenes,  pares i mares i en definitiva a tot el públic familiar amb moltes sorpreses…

Tot pensat especialment per aquest dia tan festiu amb la participació de tots, però sempre tenim de protagonistes als nens, nenes i públic familiar. Danses populars, tradicionals i balls de tota mena d’estils musicals, amb cançons per gesticular, cantar i escoltar, de mica en mica fer aparèixer una sensació màgica, divertida per poder gaudir tots de l’espectacle infantil i per públic familiar i així tots junts cridar ben fort la paraula màgica ABRACADABRA i fer aparèixer del no-res… Una gran festa per tothom amb una gran rauxa de felicitat a tot el públic assistent.

Conte del Fanalet Màgic i els Tres Reis d’Orient

L’espectacle infantil del CONTE del FANALET MÀGIC i els tres Reis d’orient es remunta ja fa un munt d’anys i se celebra arreu dels Països Catalans i també a Espanya, part de Sud-americà i a altres llocs durant la nit del 5 de gener, vigília del Dia de Reis o Epifania. 

Durant els dies previs, els nens i nenes innocents escriuen la carta als reis Melcior, Gaspar i Baltasar tot demanant allò que desitgen, es comporten una mica millor que els dies anteriors (per por que els Reis no satisfacin els seus desitjos) i es preparen emocionalment per l’arribada dels Reis. 

Es tracta d’una festa cristiana que té el seu origen amb el Naixement de Jesús a Betlem. Segons aquesta tradició, el nen Jesús va rebre la visita de tres savis que seguint l’estrella d’Orient li van regalar or, encens i mirra. Milers de nens i nenes omplen els carrers de les diferents ciutats acompanyats de lluminosos fanalets tot esperant l’arribada dels Reis que acostumen a arribar hores abans de la nit tan especial. Fantàstiques carrosses, tot una comitiva de patges, els honorables de la ciutat, quilos de caramels, llum, color, foc… tot això i molt més enlluerna a tots aquests petits innocents que ansiosos esperen i desitgen l’arribada de l’endemà.

Però en una rondalla ens expliquen que hi havia una vegada un poblet molt petitet i molt amagat sota la plana de dues muntanyes… i que any rere any no rebien mai la visita dels tres REIS d’Orient, i aleshores els habitants del poble varen fabricar un fanalet de llum i cantant una cançó ben fort vàrem fer que els reis veiessin el poblet amagat entre les muntanyes, i varen anar a vestir-los i a portar els regals a tots els nens.

És per això que ara cada nit de REIS tots els nens surten al carrer amb els seus fanalets i canten la cançó del FANALET MÀGIC, per això farem entre tots El conte del FANALET MÀGIC i els TRES REIS on els personatges aniran compartits amb la gent del públic i de la companyia, creant una obra interactiva i participativa. Tot pensat especialment per aquest dia tan festiu amb la participació de tots, però sempre tenim de protagonistes als nens, nenes i públic familiar. 

Danses populars, tradicionals i balls de tota mena d’estils musicals, amb cançons per gesticular, cantar i escoltar.

El Planeta dels Somnis

Espectacle infantil pels més menuts i els no tan menuts on expliquem la nostra història d’un planeta que encara ningú ha pogut trobar a l’univers, El PLANETA dels SOMNIS, un planeta on hi viuen tots els personatges més coneguts per a tots els nens i nenes, aquells personatges que sempre estan en els nostres somnis, que sovint els veiem a la televisió moltes vegades. 

Doncs sí, nosaltres amb els nostres científics hem pogut localitzar aquest Planeta tan bonic i posar-nos en contacte amb tots els habitants i fer que ens acompanyin en els nostres espectacles i que tota la mainada pugui ballar i jugar amb ells amb moltes sorpreses… 

El que farem és viatjar a través del temps per descobrir els contes i rondalles tradicionals en el món de fantasia ple de personatges màgics i aventures enrevessades on els personatges aniran compartits amb gent del públic i de la companyia, creant un espectacle INFANTIL interactiu i participatiu tot pensat especialment per aquest dia tan festiu amb la participació de tots, però sempre tenim de protagonistes als nens, nenes i públic familiar. 

Danses populars, tradicionals i balls de tota classe d’estils musicals, amb cançons per gesticular, cantar i escoltar i gaudir dels nostres amics els personatges del PLANETA dels SOMNIS.

La Fada del Bosc Màgic

Aquest espectacle infantil ens porta a endinsar-nos en un bosc que diuen que és màgic on viu la nostra protagonista LA FADA del BOSC, el que ella no sap és que el seu bosc és màgic i per això ella viu dins un bosc, un bosc d’emocions, un bosc castigat per les glaçades a l’hivern i la sequera a l’estiu. Un bosc on, a la primavera canten els ocells, i a la tardor cauen les fulles. De fet… només sóc una fada, una fada que… s’emociona amb les paraules, però que també hi viuen els bruixots i bruixes més dolentes del tot el món.

Amb tot això nosaltres hem de fer una Representació artística i musical amb la rondalla de LA FADA del BOSC MÀGIC on els personatges aniran compartits amb la gent del públic i de la companyia, creant una obra de teatre interactiva i participativa, en començar i en acabar, festa i gatzara amb balls de diferents estils musicals, danses tradicionals, actuals i cançons de tota classe, i és que
l’espectacle infantil de LA FADA del BOSC MÀGIC, ens farà ballar a tots i fer que ens ho passem d’allò més bé, amb la FADA i tots els que pugui viure en aquest BOSC màgic.

La Turmalina Daurada

El nostre espectacle infantil que porta per títol LA TURMALINA DAURADA em va venir la inspiració estudiant les turmalines que són pedres precioses que es troben en jaciments molt específics i costen molt de trobar-les sobretot les daurades.
Porten una gran quantitat de beneficis tant en l’àmbit espiritual com físics, ja que porten unes energies que poden influir en la vida, amb les actituds i sobretot en la salud física i mental. 

La TURMALINA DAURADA és una pedra preciosa que canalitza i transforma l’energia, i per això hem creat aquest espectacle infantil i per públic familiar.

Expliquem una mica la història d’una companyia de teatre i de varietats AMBULANT que arriben a un poble i comencen a preparar-se per fer una actuació per tots els habitants que celebren la seva Festa Major, fent passar una bona estona a tot el públic assistent. 
Espectacle de revista i varietats amb música especial per festes i tot tipus de celebracions, per a públic INFANTIL i familiar. Un Mag amb màgia de GRANS il·lusions. 

La nostra Ballarina Oriental, la rondalla interactiva i musical LA NINFA del LLAC MÀGIC i un actor presentador animador muntant un espectacle infantil i familiar de varietats i de teatre interactiu amb un presentador spiker coordinant els diferents esquetxos i números artístics diversos, amb molta gresca, màgia, gatzara i rialles realitzant un espectacle on el públic assistent RIU, DISFRUTA, PARTICIPA!!!!

Tabasco que Rasco

Aquest espectacle infantil l’hem titulat TABASCO que Rasco, perquè aquest nom?

Diuen que el significat de la paraula “Tabasco” es remunta a l’època de la colonització on els indígenes de l’Amèrica del sud tenien uns noms molt especials per les seves herbes, plantes i arbres. L’arrel que es diu náhuatl tiapalco és un pebre molt picant, que es trobava a la zona de Mèxic concretament a la zona de tlahuasco, i els colonitzadors varen començar a dir i pronunciar tabasco, així doncs aquesta arrel que feia un pebre molt vermell i que picava molt es va comença a consumir i donava molta marxa i alegria i volem que el nostre espectacle porti molta marxa i moltes sorpreses…

Tot pensat especialment per aquest dia tan festiu amb la participació de tots, però sempre tenim de protagonistes als nens, nenes i públic familiar danses populars, tradicionals i balls de tot tipus d’estils musicals, amb Cançons per gesticular, cantar i escoltar amb la nostra SALSA tan picant de TABASCO i si pica doncs rasca rasca i balla sense parar.