Espectacle de carrer amb percussió i ritme amb un dels grups amb més trajectòria a nivell d´espectacles de carrer, connexió directe amb el públic i una bona qualitat musical especial per els espectacles de carrer que  fan d´aquest espectacle de carrer una combinació camaleònica i adaptable a qualsevol situació.

Un espectacle de carrer per petits i grans, un espectacle de carrer  boig, un espectacle de carrer per compartir una estona entre música i gags especials per els cercaviles i tot tipus d’espectacles de carrer.   Els ritmes brasilers i tradicionals  festius especials per els espectacles de carrer que enganxen a tots els espectadors i fan que sigui una gran festa i un espectacle de carrer que fa que des del primer tema fins al final de l´actuació per els carrers, places  fan una gran espectacle de carrer per tot tipus de festes de carrer.

BATUCADA

ESPECTACLE ITINERANT DE PARTICIPACIÓ INTERACTIVA AMB FORMACIÓ MUSICAL DE BATUCADA

Aquests espectacles  estan pensats per fer molta gresca i xerinola pels carrers del vostre poble, o places, acompanyament de cavalcades de Reis, dins de pavellons, discoteques, teatres envelats, sempre amb la participació de tothom.

COMPOSICIÓ

Quartet
Sextet
Octet

TRANSPORT INCLÒS

PACK ESPECIAL JOCS DE FUSTA

JOCS DE FUSTA TRADICIONALS. DURACIÓ MÍNIMA DE 3 HORES ESPECIAL PER A PÚBLIC INFANTIL I FAMILIAR.

*Els preus inclouen tot el material  necessari per realitzar els Jocs de Fusta Tradicionals,

monitors, equip de so, tècnic de so, transport, muntatge i desmuntatge.

PACK ESPECIAL PER FESTES: JOCS DE FUSTA + ANIMACIÓ INFANTIL

Nou espectacle teatral – musical d’animació on es fa un repàs a unes quantes cançons tradicionals, però cantades i tocades d’una manera actual, original i festiva. També tindrem danses, balls de tot tipus, jocs, contes, i amb tot tipus de balls – danses – cançons per gesticular.

Es pot fer amb diferents dies i els preus inclouen tot el material necessari per realitzar els Jocs de Fusta Tradicionals , monitors, animadors, equip de so, tècnic de so, transport, muntatge i desmuntatge.

PACK ESPECIAL

Jocs de Fusta + animació infantil