ANIMACIÓ INFANTIL ROVELL D’OU

La nostra animació infantil pensada especialment per aquest dia tan festiu amb la participació de tots, però sempre tenim de protagonistes als nens i nenes.

Danses populars i balls de tota mena d’estils musicals, amb Cançons per gesticular, cantar i escoltar.

També tindrem danses, balls de tota mena, jocs, contes, i amb tota mena de balls – danses – cançons per gesticular i entremig s’inicia una animació infantil.

És un espectacle on no tens temps a pensar, tan sols cal deixar-se portar, per la ballaruga, i totes les accions que s’aniran realitzant durant la duració d’aquest ESPECTACLE, un espectacle de participació total, on tot el públic és el protagonista.

On es vol reviure aquest sentiment, aquesta essència tan nostre i festiva, tot amenitzat amb músiques de tota mena i balls tradicionals (ball del fanalet, ball de les cadires, ball de l’escombra…), balls de tota la vida i actuals i amb una posada en escena ajustada a la festa, amb efectes d’il·luminació i un bon equip de só creant un ambient espectacular!!!!

Petit

En aquest espectacle d’animació infantil fem participar a petits i grans tot ballant i jugant amb les nostres cançons i danses. Fem participar als ens i nenes com a músics dins d’un espectacle amb unes cançons, juguem amb una pilota gegant dins d’una pluja de bombolles, ballem dins una carpa de colors, saltem a ritme d’una cançó amb paraïgues i moltes rialles i pessigolles.

Tots els espectacles miren de ser divertits, però en la mesura del possible intentem d’afegir-hi algun apunt pedagògic. Fem alguna referència a les feines col·lectives i afegim alguna anotació musical. També ens agrada fomentar les abraçades, el somriure, i tot allò que ens pot semblar constructiu, barrejant-ho com no, amb la festa i la gresca a tots.

Et convidem a passar una hora de festa d’animació i diversió amb els personatges del Pot Petit i tots els seus amics, acompanyats d’una banda de músics d’animació mes deliciosa, la Melmelada banda! Un concert únic i especial, ja que combina la música, l’animació, el teatre i les titelles! Veniu a fer aquest viatge amb nosaltres on coneixereu tots els amics que tenim a dins el Pot Petit i a cantar i ballar les seves cançons: el cuc poruc, el cowboy, l’esquimal, la rumba de l’amistat, en Joan Petit, la cançó del Pot Petit…

Un espectacle per gaudir amb família, i en el què participaran a més dels nens i nenes, els pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes, i tothom que ho vulgui! Les rialles són l’excusa per iniciar aquesta aventura partir d’una pila de riures que surten de dins un Pot màgic on el Pot Petit, anira descobrint els diferents tipus de riure i animacions que hi ha, de la mà de molts personatges que ens portaran a ballar diferents cançons i danses, de molts estils i ritmes diferents! Un concert amb músics dalt l’escenari, titelles i teatre, que farà bellugar a petits i grans!

La formació del grup d’animació infantil és de duo (dos artistes/actors que fan ballar i cantar a la mainada amb música i xerinola, i un equip de só de 2.500W) amb jocs de cucanyes.

Normal

Els nostres personatges començen i fan una gran festa d’animació infantil Però ep! Que no estaran sols… els acompanya tot el públic assistent i tots els seus amics i amigues, per passar-ho bé amb un espectacle, amb els que les passaran de tots colors! La cançó d’animació El cuc poruc, un cuc amb molta por, una cançó del pingü amb molta animació. Que ens explicarà com es saluden a l’Antàrtida amb el seu amic l’esquimal, un cowboy que va amb cavall per tot el món cantant cançons.

Cançons animades, històries i danses que faran passar una bona estona a petits i grans amb el nostres espectacles. Zum és un espectacle amb musical d’animació amb cançons i danses, de proposta participativa i dirigit a públic familiar. El repertori és de creació i composició pròpia i s’adapta a les característiques del públic i de la festa. Tres abelles canten i toquen cançons en directe amb un ampli ventall d’instruments.

L’acció passa fora de l’escenari, de manera que es fa protagonista la gent que assisteix a l’espectacle mitjançant la participació directa a través de la música. Zum és l’evolució natural de l’espectacle d’animació amb què la gresca va fer les primeres passes, desde fa molts anys es un espectacle que està en constant evolució i del seu repertori, de tot tipus de cançons i danses entre d’altres, en surten les cançons de tota la vida i les propies

La formació del grup d’animació infantil és de trio (tres artistes/actors que fan ballar i cantar a la mainada amb música i xerinola, i un equip de Sò de 4.000 W.) amb jocs de cucanyes.

Gran

Bon dia! Estem a punt de passar un dia genial amb els animadors de Rovell d’ou. Espectacle d’animació infantil i música infantil on ballarem rumbes, anirem a la muntanya per trobar-nos als minyons escoltes, coves i altres emocions, i a la platja per tal de descansar i ballar amb orquestres màgiques.

Per tal de fer les delícies dels més petits dos grans aventurers arriben al teu col·legi, carrer, poble, aniversari, festa… però no arriben amb ganes de no fer res, sinó ben bé tot el contrari. Els hi acaben d’encarregar una expedició: seguir el rastre d’un antic tresor. Ells no ho podran fer tot sols, hauran de necessitar l’ajuda de tothom que hi pugui… cantant cançons i sols amb l’ajuda d’un vell mapa, hauran de superar tots els perills i totes les proves: Duels a l’Oest, molt animats proves amb els indis, fruits exòtics del Brasil, danses d’animacii africanes, enfrontar-se amb les mòmies d’Egipte que farem que cantin les nostres cançons…

I tot per aconseguir el premi final, passar una bona estona i fer un espectacle per tots els publics, es doncs un espectacle a peu pla de participació interactiva amb el públic, jocs, danses, conffetti, globus, maquillatge… Amb ritmes de mambo, cha cha cha, rock’n’roll, ska, etc, cantem i ballem tot aprenent com cal reciclar i respectar el medi ambient.

Amb un gran sentit musical i un professor força extravagant s’evoquen a una classe magistral sobre la sostenibilitat i el medi ambient. hem preparat una classe magistral sobre les tres erres tot plegat embolcallat amb la festa de animació per que canviar el món esta en mans de tots nosaltres, ens estimem la natura, nosaltres formem part d’ella es per això que aprenem a reduir deixalles, reutilitzar-les i reciclar-les aprenem a ser sostenibles creant un espectacle.

La formació del grup d’animació infantil és de quatre (quatre artistes/actors que fan ballar i cantar a la mainada amb música i xerinola, i un equip de Sò de 4.000 W.) amb jocs de cucanyes.