Tot pensat especialment per aquest dia tan festiu amb la participació de tots, però sempre tenim de protagonistes als nens i nenes.

Danses populars i balls de tot tipus d’estils musicals, amb Cançons per gesticular, cantar i escoltar , fent tots plegats una animació infantil

També tindrem danses, balls de tot tipus, jocs, contes, i amb tot tipus de balls – danses – cançons per gesticular i entremig s’inicia una….animació infantil.

Es un espectacle on no tens temps a pensar,tant sols cal deixar-te portar, per la ballaruga, i totes les accions que s’ha aniran realitzant durant la duració d’aquest ESPECTACLE de animació infantil ,un espectacle de participació total, on tot el públic es el protagonista.

On es vol reviure aquest sentiment, aquesta essència tant nostre i festiva tot amenitzat amb musiques de tot tipus, i balls tradicionals (ball del fanalet , ball de les cadires , ball de l’escombra,….) i balls de tota la vida i actuals i amb una posta en escena ajustada al ambient de la festa, amb efectes d’il•luminació i un bon equip de só creant una animació infantil espectacular!!!!

Petit

En aquest espectacle animació infantil fem participar a petits i grans tot ballant i jugant amb les nostres cançons i danses. Fem participar als ens i nenes com a músics dins d’un espectacle d’animació infantil amb unes cançons, juguem amb una pilota gegant dins d’una pluja de bombolles, ballem dins una carpa de colors, saltem a ritme d’una cançó amb paraïgues i moltes rialles i pessigolles. Tots els espectacles d’ animacio infantil miren de ser divertits, però en la mesura del possible intentem d’afegir-hi algun apunt pedagògic. Fem alguna referència a les feines col·lectives i afegim alguna anotació d’ animacio infantil musical. També ens agrada fomentar les abraçades, el somriure, i tot allò que ens pot semblar constructiu, barrejant-ho com no, amb la festa i la gresca de animacio infantil per a tots.Et convidem a passar una hora de festa d’animació i diversió amb , els personatges del Pot Petit i tots els seus amics, acompanyats d’una banda de músics de animació mes deliciosa, la Melmelada banda! Un concert amb animació infantil única i especial, ja que combina la música, l’animació infantil , el teatre i els titelles! Veniu a fer aquest viatge amb nosaltres on coneixereu tots els amics que tenim a dins el Pot Petit de animacio infantil i a cantar i ballar les seves cançons de animacio infantil : el cuc poruc, el cowboy, l’esquimal, la rumba de l’amistat, en Joan Petit, la cançó del Pot Petit… Un espectacle per gaudir amb família, i en el què participaran a més dels nens i nenes, els pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes, i tothom que ho vulgui! Les rialles són l’excusa per iniciar aquesta aventura de animacio infantil a partir d’una pila de riures que surten de dins un Pot màgic de animacio infantil on el Pot Petit, anira descobrint els diferents tipus de riure i animacions que hi ha, de la mà de molts personatges que ens portaran a ballar diferents cançons i danses, de molts estils i ritmes diferents! Un concert de animacio infantil amb músics dalt l’escenari, titelles i teatre, que farà bellugar a petits i grans!

La formació del grup es de dúo (dos artistes/actors que fan ballar i cantar a la mainada amb música i xerinola, i un equip de só de 2.500W) amb jocs de cucanyes.

Normal

Els nostres personatges començant i fan una gran festa! de animació infantil Però ep! Que no estaran sols… els acompanya tot el public assisten i tots els seus amics i amigues, per passar-ho bé amb un espectacle de animacio infantil , amb els que les passaran de tots colors! la canço de animacio El cuc poruc, un cuc amb molta por, una cançó del pingü amb molta animacio. que ens explicarà com es saluden a l’Antàrtida amb el seu amic l’esquimal, un cowboy que va amb cavall per tot el món cantant cançons de animació infantil,… Cançons animades, històries i danses que faran passar una bona estona a petits i grans amb el nostres espectacles d’animació infantil. Zum és un espectacle de animacio infantil amb musical d’animació amb cançons i danses, de proposta participativa i dirigit a públic familiar. El repertori és de creació i composició pròpia i s’adapta a les característiques del públic i de la festa i dels nostres espectacles d’animacio infantil.Tres abelles, canten i toquen cançons d’animacio infantil en directe un ampli ventall d’instruments. L’acció passa fora de l’escenari, de manera que es fa protagonista la gent que assisteix a l’espectacle de animacio infantil , mitjançant la participació directa a través de la música de animacio infantil.Zum és l’evolució natural de l’espectacle d’animació amb què la gresca i la animacio infantil va fer les primeres passes, desde fa molts anys es un espectacle de animacio infantil que està en constant evolució i del seu repertori, de tot tipus de cançons i danses de animacio infantil entre d’altres, en surten les cançons de tota la vida i les propies

La formació del grup es de trío (tres artistes/actors que fan ballar i cantar a la mainada amb música i xerinola, i un equip de Sò de 4.000 W.) amb jocs de cucanyes.

Gran

Bon dia! Estem a punt de passar un dia genial amb els animadors de Rovell d’ou . Animació infantil i musica infantil on ballarem rumbes, anirem a la muntanya per trobar-nos als minyons escoltes, coves i altres emocions, i a la platja per tal de descansar i ballar amb orquestres màgiques, per tal de fer les delícies dels més petits en els espectacles d’animacio infantil i dos grans aventurers arriben al teu col·legi, carrer, poble, aniversari, festa… i animacio infantil però no arriben amb ganes de no fer res, sinó ben bé tot el contrari. Els hi acaben d’encarregar una expedició: seguir el rastre d’un antic tresor. Ells no ho podran fer tot sols, hauran de necessitar l’ajuda de tothom que hi pugui… cantant les cançons de animacio infantil i Sols amb l’ajuda d’un vell mapa, hauran de superar tots els perills i totes les proves: Duels a l’Oest,molt animats proves amb els indis, fruits exòtics del Brasil, danses de animacio africanes, enfrontar-se amb les mòmies d’Egipte que farem que cantin les nostres cançons de animacio infantil… I tot per aconseguir el premi final passar una bona estona i fer un espectacle de animacio infantil per tots els publics, es doncs un espectacle de animacio infantil a peu pla de participació interactiva amb el públic, jocs, danses, conffetti, globus, maquillatge… i aquest espectacle d’animació infantil. Amb ritmes de mambo, cha cha cha, rock’n’roll, ska, etc. cantem i ballem tot aprenent com cal reciclar i respectar el medi ambient. amb un gran sentit musical i un professor força extravagant s’evoquen a una classe magistral sobre la sostenibilitat i el medi ambient. hem preparat una classe magistral sobre les tres erres tot plegat embolcallat amb la festa de animació per que canviar el món esta en mans de tots nosaltres, ens estimem la natura, nosaltres formem part d’ella es per això que aprenem a reduir deixalles, reutilitzar-les i reciclar-les aprenem a ser sostenibles creant un espectacle de animacio infantil.

La formació del grup es de quatre (quatre artistes/actors que fan ballar i cantar a la mainada amb música i xerinola, i un equip de Sò de 4.000 W.) amb jocs de cucanyes.