• espectacles infantils
  • espectacles infantils
  • espectacles infantils

El grup d’espectacles músicals per a nens i joves va néixer l’any 1977. D’aleshores ençà ha actuat per tots els Països Catalans, incloent-hi el principat, les illes Balears (Mallorca, Menorca e Eivissa), el Païs Valencià (València, Castelló i Alacant) i el Principat d’Andorra(Andorra la vella, Les Escaldes, Encamp, Pas de la casa, Sant Julià de Loria, Canillo, etc..)

Pel que fa a l’Estat Espanyol ha actuat a Aragó (Saragossa, Osca, Terol) a Logroño i altres pobles de La Rioja, a Sòria, Torrelodones,Madrid capital i fins i tot a Santiago de Compostela on va intervenir en set programes per a la TELEVISIÓ AUTONÒMICA DE GALÍCIA.

Ha actuat en el programa infantil “Chulapi” de la TELEVISIÓ ESPANYOLA TVE-2. També ha estat en terres franceses: La vielle de Vauvert, Nimes, Carcassona, Montpeller i Perpinyà.

El grup ha gravat i editat onze discs (LP-MC-CD) dos amb el segell discogràfic AUDIOVISUALS SARRIÀ, LA VACA PACA i JEPET JEPET, tres amb el segell discogràfic PICAP, EN CARGOLET ESTEVET, PER NADAL CADA OVELLA AL SEU CORRAL, COMENÇA EL SHOW, i dos més amb el segell discográfic AL.LELUIA RECORDS, APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS i APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS-2, i 3 més amb tres Segells discogràfic DISCMEDI: NO N’HI HA PROU, VILLANCICOS i villancets i Amb Rovell d’Ou la Revetlla arriba quan vol…!!

EQUIP DE SÒ I LLUM PROFESSIONAL DE 6.000W de sò i 24.000W de llum

UN XIC de ROCK