A la població de Pacs del Penedès en el centre de visites de les bodegues Torres, es va dur a terme la Marató de TV3 per les malalties minoritàries, on el Rovell d’Ou va col.laborar amb el seu espectacle “Un Xic de Rock” per a tots els nens i nenes i families presents. Fent una posta a punt impecable amb cançons, danses, i balls de tot tipus d’estils musicals, sobretot el rock and roll, amb cançons tradicionals pròpies del grup i altres versions de grups rockeros, Rolling Stones, els Creedance, Statusquo, fent un pupurri amb les cançons de tota la vida i les més actuals i mítiques. Amb la participació de tots els nens i nenes que conjuntament amb els seus pares, mares i familiars varen ballar, cantar i dansar, una gran diada tots junts col.laborant per una bona causa !!

Els Falcons i els Xicots de Vilafranca, la banda de l’escola de música municipal Dolors Calvet, un grup de swing de Vilafranca amb tallers on podies elaborar el teu propi vi, o passejar entre les vinyes damunt d’un patinet elèctric, amb maridatges de formatges, sushi, ibèrics, un blind de tapes, i un dinar popular, tot perquè tothom participés i col.laborés amb la Marató de TV3 per les malalties minoritàries, amb la gresca i ballaruca sense parar de l’espectacle d’animació “Un Xic de Rock” del grup Rovell d’Ou, amb Toni Balduz a la bateria, Ramón Chacón a la guitarra, Adrià González als teclats, l’Armand Beneyto tècnic de so i el Jordi Bové cantant solista i animador, i es que amb el Rovell d’Ou no hi ha mai prou !!!

 

 

Llistat de col.laboradors a la Marató de TV3 organitzat per la Fundació Familia Torres:

Obal/ Falcons/ Mitjans Embotits/ Koala made in Spain/ Mallol Catering/ Parenthesis/ Penedès TV/ Importación Decavi/ Ajuntament Vilafranca/ Restaurant La Garrofa/ Creu Roja de l’Alt Penedès/ Grill’s Music Club/ Xicots Vilafranca/ Port Aventura Fundació/ Anton Embotits/ Cal Joanet Restaurant/ Ajuntament de Pacs/ Vichy Català/ J. Rius Forn de pa i pastisseria/ Novell Cafès/ Institut Municipal Formació- Escola muncipal de Música M. Dolors Calvet/ Frit Ravich/ Rovell d’Ou/ Restaurante La Posada/ Ràdio Vilafranca/ el 3 de Vuit/ Tot Catering Penedès/ Mas Albornà/ Munich/ Àpats d’Art Catering/ Tartessos/ Punto Blanco/ Grupo Nomo/ Cudié Catànies/ Font d’Or/ Xerigots/ Sabico Group/Fusteria Albareda/ Vodafone/ Iss/ Gràficas MB, S.A./ Cal Cassoles/ La Granja/ Celler l’Estació/ Procrea Propostes Creatives/ Stölzie/